Monisha Dabek

Monisha Dabek

Senior Vice President en Chief Commercial Officer, VS.

Monisha Dabek, SVP en Chief Commercial Officer, VS, is een ervaren manager en leider op het gebied van managementadvies, verkoop, merkmarketing, innovatie en strategie. “Er zit net zo veel magie als waarde creatie in het vinden van de authentieke connectie tussen consumenten en merken. Of je nu voortbouwt op geschiedenis en erkenning of een verschil maakt in het leven van een consument door innovatie, er is niets mooiers dan een merk tot leven te brengen. "

Monisha leidt de verkoop, marketing, innovatie, consumenteninzichten en public relations van Ocean Spray in de Amerikaanse regio, met toezicht op en beheer van de winst en verlies (P&L) voor deze belangrijke gebieden. "Wat een unieke en prachtige kans - om dit team samen te brengen. Om samen en strategisch groei en welvaart te stimuleren voor onze familieboeren-eigenaren, zodat we ervoor zorgen dat het iconische merk Ocean Spray en de coöperatie de komende eeuw levendig blijven."

Ze komt bij Danone vandaan, waar ze voor het laatst het Enterprise Strategy & Innovation-team heeft opgericht en geleid. Haar eerdere functies bij Danone waren gericht op de merkmarketingorganisatie, met leidinggevende posities in Plant Based Food & Beverage (Silk, SoDelicious), RTD Coffee (International Delight & Stok) en andere portfoliomerken. Naast haar tijd bij Danone heeft ze voor verschillende bekende marktleiders gewerkt, waaronder Accenture, PepsiCo en WhiteWave Foods.

Gedurende haar hele carrière heeft Monisha multifunctionele teams geleid, P&L's beheerd en succesvolle communicatie- en innovatie projecten aangestuurd voor lancering en herstructurering van nieuwe merken. Ze heeft ook uitgebreide verkoopexpertise ontwikkeld door haar leidinggevende posities in klantgerichte- en hoofdkantoor functies, evenals ervaring in DSD & Warehouse en supply chain-netwerken.

Kristin Forney

Kristin Forney

Chief Financial Officer

50

Celina Li

Celina Li

Chief Commercial Officer and General Manager, International & Ingredients

50