Celina Li

Celina Li

Chief Commercial Officer and General Manager, International & Ingredients

De producten van Ocean Spray worden in meer dan 100 landen over de hele wereld verkocht. Als Chief Commercial Officer en General Manager van de bedrijfsonderdelen International & Ingredients stuurt Celina de continue groei van Ocean Spray-merkproducten buiten de VS aan en leidt zij de wereldwijde business-to-business ingrediëntendivisie van de landbouwcoöperatie. Zij houdt toezicht en beheert de winst en verlies (P&L) voor deze belangrijke bedrijfsdivisies om de internationale expansie van Ocean Spray te blijven stimuleren.

"Ik voel me vereerd om bij een doelgerichte coöperatie als Ocean Spray te komen werken en te helpen het ongelooflijke potentieel te realiseren om onze wereldwijde voetafdruk verder uit te breiden. We gaan nieuwe regio's bereiken, nieuwe consumenten bedienen, gezinnen over de hele wereld innovatieve, voedzame producten brengen en een duurzaam groeiplatform bouwen voor onze meer dan 700 familieboerderijen en toekomstige generaties."

Celina is een ervaren groei-executive met een bewezen staat van dienst in het opbouwen en leiden van wereldwijde consumentenbedrijven en merken, door middel van transformatieve strategieën, agile uitvoering, en organisatie-ontwikkeling. Zij is afkomstig van The Coca-Cola Company, waar zij als Vice President & General Manager of Water de leiding had over een waterportfolio van miljarden dollars (DASANI, smartwater en bruisend water) met een marktleidende groei. Daarvoor was ze Vice President of Strategy & Insights bij Coca-Cola Canada en Group Director bij Vitaminwater.

Voor ze bij Coca-Cola aan de slag ging, was Celina Global Director Stella Artois & Beyond Beer bij Anheuser-Busch Inbev, bekleedde ze Brand management functies bij Gillette & Venus bij Procter & Gamble en adviseerde ze toonaangevende bedrijven en private-equitybedrijven over strategie en overnames bij Bain & Co. Celina behaalde een MBA aan de Harvard Business School, een MS in Financial Engineering en een dubbele BS in International Finance & Computer Science aan de Shanghai Jiaotong University.

Monisha Dabek

Monisha Dabek

Senior Vice President en Chief Commercial Officer, VS.

50

Sarah Evans

Sarah Evans

Senior Vice President en Chief Human Resources Officer

50