Foodservice

Foodservice

Foodservice

Bij Ocean Spray Foodservice gaat het erom u foodservice-producten rechtstreeks uit onze moerassen te brengen, die goed smaken en goed voor u zijn. Uw klanten kennen Ocean Spray al als de wereldleider in cranberryproducten, maar het gaat echt veel verder dan cranberry als het gaat om ons Foodservice-aanbod. We passen dezelfde innovatieve geest toe die ons een leider in de detailhandel maakt in ons foodservicebedrijf. Voor Ocean Spray is innovatie niet alleen het creëren van smaken en melanges en het op de markt brengen van nieuwe producten, maar ook ervoor zorgen dat de producten die we maken eenvoudig te gebruiken zijn, gemakkelijk op te bergen zijn en uw leven gemakkelijker maken en uw klanten gelukkiger maken.

50

Producten

Producten

We hebben een uitgebreid productaanbod dat aansluit bij jouw behoeften. Bekijk al onze producten door hier te klikken, of blader door het segment-specifieke productaanbod hieronder. Bij Ocean Spray nemen we kwaliteit en gezondheid serieus, of het nu gaat om onze producten, of om de manier waarop die producten jou ten goede komen.

50

Segmenten

Segmenten

De mensen bij Ocean Spray besteden niet alleen hun tijd aan moerassen en oogsten de beste cranberries om kwaliteitsproducten naar je toe te brengen - maar dat is zeker een groot deel van wat we doen. We denken ook veel na over hoe we diverse en innovatieve ideeën kunnen brengen om uw bedrijf te helpen verbeteren. Zoals onze No-Thaw & trade; Juice Cups voor de gezondheidszorg, of onze BarPacs & trade; Mixers, sappen en sapdranken ontworpen met gebruiksgemak en functionaliteit voor bar-operators in gedachten, of onze Craisins & reg; Gedroogde cranberries die geweldig zijn als tussendoortje of als ingrediënt in verschillende recepten.

50

Recepten

Recepten

Op zoek naar recepten voor eten of drinken met Ocean Spray Foodservice-producten om uw klanten tevreden te stellen? Onze Solutions-site biedt eindeloze mogelijkheden voor bar- en keukenrecepten die inspelen op de nieuwste trends en ervoor zorgen dat uw gasten terug willen komen voor meer! Klik om door al onze Foodservice-recepten te bladeren en meer.

50

VOORKEUR KLANTENPROGRAMMA

VOORKEUR KLANTENPROGRAMMA

Hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart!

50