BarPac™ Mixers

BarPac™ Mixers

BarPac™ flessen, gemaakt met de bartender in gedachten, zijn eenvoudig te plaatsen, gebruiksvriendelijk en passen perfect achter elke bar.

Eenvoud. Snelheid. Gemak. We hebben Ocean Spray® BarPac™ Mixers gecreëerd met twee mensen in gedachten. De bartender en zijn of haar klant. De bartender serveert graag met Ocean Spray® BarPac™ Mixers en je klanten zullen waarderen dat je ze de kwaliteit van Ocean Spray geeft.

Eerst beginnen we met onze hoogwaardige kwaliteitssappen die helpen om de cocktails te creëren die bartenders met trots serveren, en waar hun klanten graag van nippen. Daarna verpakken we ze in onze gepatenteerde BarPac™-fles, die rechtstreeks in de koker past. De dop gaat eraf, de tuit gaat erop en je bent klaar om de cursus mixologie 101 te voltooien.

Ocean Spray ® BarPac™ Mixers zijn verkrijgbaar in zes populaire smaken: Bloody Mary en Sour Mix, Cranberry Juice Cocktail, 100% White Grapefruitsap, 100% Sinaasappelsap, en je kunt die vervelende blikjes weggooien door de BarPac™-flessen met 100% ananassap in je bar te zetten.

De bartender serveert graag met Ocean Spray BarPac™ Mixers en je klanten zullen waarderen dat je ze de kwaliteit van Ocean Spray geeft. Klik hier voor geweldige recepten met Ocean Spray® BarPac™.

Neem voor meer informatie over BarPac™ Mixers, of voor hulp bij het plaatsen van een bestelling, contact op met een verkoopvertegenwoordiger van Ocean Spray of bel ons op 1-800-662-3263.

Onze Cranberry Juice Cocktail, 100% Sinaasappelsap en 100% White Grapefruit Bar Pac-producten zijn koosjer-gecertificeerd.

Bekijk hier het koosjer-certificaat.

Productinformatie

25903 - Sour Mix

Brochure  | Specificatieblad

25904 - Bloody Mary Mix

Brochure | Specificatieblad

25900 - Cranberry Juice Cocktail

Brochure | Specificatieblad

25901 - 100% White Grapefruitsap

Brochure | Specificatieblad

25902 - 100% Sinaasappelsap

Brochure | Specificatieblad

25924 - 100% Ananassap

Brochure | Specificatieblad