- Ons verhaal
- Producten
-
Recepten
- Aanbevolen recepten
- Gezondheid
Noord-Amerika
Azië-Pacific
Afrika
Europa en Midden-Oosten
Latijns-Amerika en Caraïben
Voorbereidingstijd:15 minuten
Kooktijd:25-30 minuten
Voorbereidingstijd:15 minuten
Kooktijd:25-30 minuten
Doe de gedroogde paddenstoelen in een kom met 150ml kokend water en laat ze 20 minuten weken. Haal de champignons uit het water met een vergietlepel en hak ze grof. Bewaar het vocht.
Smelt de boter in een grote koekenpan en fruit de ui 2-3 minuten. Roer de knoflook en rijst erdoor en bak 1 minuut. Giet de witte wijn erover en voeg de geweekte champignons toe. Kook al roerend tot de wijn bijna verdampt is.
Voeg het bewaarde champignonvocht en de helft van de bouillon toe. Roer de gare kip en tijm erdoor en laat af en toe zachtjes roerend 15 minuten sudderen tot de bouillon is geabsorbeerd. Voeg geleidelijk de resterende bouillon toe en laat nog 5-10 minuten sudderen tot de rijst romig en net gaar is.
Verhit ondertussen de olijfolie en bak de champignons op hoog vuur gedurende 4-5 minuten tot ze goudbruin zijn. Roer de spinaziebladeren erdoor, haal ze van het vuur en roer tot de spinazie begint te slinken.
Roer de Parmezaanse kaas en Ocean Spray® Whole Cranberry Sauce door de risotto en breng op smaak met zout en peper. Schep het paddenstoelenmengsel op of door de risotto. Onmiddellijk opdienen.
Schrijf een recensie
WriteAReviewSuccessHead
Uw receptbeoordeling is succesvol ingediend.
Enjoy the crisp and tangy taste of fresh Ocean Spray cranberries straight from the bog. Stock…
Verzenden per post
Bedankt
Het recept is gedeeld.
Strikt noodzakelijke / essentiële cookies
Altijd actief
Dit zijn cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee je kunt inloggen op delen van de website. Als je deze cookies blokkeert, zullen deze functies en diensten helaas niet werken. We kunnen dan zelfs jouw voorkeuren voor cookies helaas niet opslaan.
Analyse- / prestatiecookies
inactief
Deze cookies stellen ons in staat om bezoeken en verkeersbronnen te tellen, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te bepalen welke pagina's het meest en minst populair zijn en te zien hoe bezoekers zich door de site bewegen. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn samengevoegd en dus anoniem. Als je deze cookies niet toestaat, dan weten we niet wanneer je onze site hebt bezocht, en kunnen we de prestaties van de site niet meten.