Cranberry Bruschetta

(7)

INGREDIËNTEN

  • 2-3 eetlepels olijfolie
  • 1 rode ui, dun gesneden
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 250 gr Ocean Spray® Whole Cranberry Sauce
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 2 eetlepels verse basilicum, fijngehakt
  • 1 theelepel verse oregano, fijngehakt en enkele blaadjes om te garneren
  • 1 Frans stokbrood

BEREIDINGSWIJZE

Verhit een beetje olie en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn, maar niet gekleurd. Voeg de Ocean Spray® Whole Cranberry Sauce en rode wijnazijn toe en roer tot de saus gesmolten is. Breng het aan de kook. Laat het geheel 5 minuten zachtjes sudderen. Haal van het vuur en roer de basilicum en oregano erdoor. Koel af op kamertemperatuur.

Verhit een grillpan tot het gaat roken. Snijd het brood diagonaal in 16 plakken; bestrijk beide zijden met olie. Gril elk plakje 1 à 2 minuten of tot het goudbruin is. Leg op elk plakje het cranberrymengsel en bestrooi het met enkele oreganoblaadjes.

Tip: Maak de bruschetta topping van te voren klaar. Lekker met wat gebrokkelde geitenkaas.

Waarderingen

Lees beoordelingen

Selecteer hieronder een rij om beoordelingen te filteren

5 Star Rating
0% Complete
0
4 Star Rating
0% Complete
0
3 Star Rating
0% Complete
0
2 Star Rating
0% Complete
0
1 Star Rating
0% Complete
0

Gemiddelde klantenbeoordeling

Globaal
0
1 2 3 4 5