Joe Harrington

Joe Harrington

Senior Vice President, General Counsel en Corporate Secretary

Joe Harrington is Senior Vice President, General Counsel en Corporate Secretary van Ocean Spray en houdt toezicht op alle juridische aspecten van de activiteiten van de coöperatie. Hij adviseert ook over bestuur kwesties en leidt het vakgebied Overheidsaangelegenheden voor het bedrijf. Joe is een strategisch adviseur, een zakenpartner en een ervaren leider, die gedurende zijn tijd bij Ocean Spray het integriteits-, succes- en groeipad van ons bedrijf heeft gestimuleerd.

"Als General Counsel te mogen dienen voor een landbouwcoöperatie, brengt zo'n geweldige en unieke kans met zich mee - ons hele juridische team is vastbesloten ervoor te zorgen dat we het goed doen door onze boeren-eigenaren," merkte hij op. "Elk goed juridisch team raakt alle gebieden van een bedrijf, maar het zijn de uitzonderlijke die doelgericht zijn. We laten ons leiden door het principe dat ons werk zal bijdragen aan het succes en de levensvatbaarheid van deze coöperatie voor toekomstige generaties telers families. "

Sinds hij in 2013 bij Ocean Spray kwam, heeft Joe alle gebieden van het bedrijf geadviseerd, waarbij hij verantwoordelijk was voor de dagelijkse activiteiten, tactische initiatieven en strategische transacties. Voordat hij bij Ocean Spray kwam, was hij Assistant General Counsel van een telecommunicatiebedrijf en advocaat bij een advocatenkantoor dat zich toelegde op geschillen en transactionele zaken.

“Na in verschillende praktijkgebieden en industrieën gewerkt te hebben, is het een absolute eer dat ik vandaag samen met mijn mede-Ocean Spray-teamleden, juridisch en over alle functies heen, onze boerderijen kan verbinden met gezinnen voor een betere leven."

Katy Galle

Katy Galle

Senior Vice President Onderzoek & Ontwikkeling en Duurzaamheid

50

Earl Larson

Earl Larson

Senior Vice President en Chief Supply Chain Officer

50