Verpakken met doel

We streven ernaar dat in 2025 100% van onze verpakkingen duurzame impact heeft.

Bij Ocean Spray betekent verpakking met een doel het verminderen, hergebruiken, recyclen en duurzaam inkopen van hulpbronnen gedurende de levenscyclus van onze producten.

Positieve verpakking

We creëren verpakkingen met een duurzame impact. Ocean Spray heeft een team dat ervoor zorgt dat 100% van onze verpakkingen recyclebaar, herbruikbaar, composteerbaar of biologisch afbreekbaar zijn. Het team gaat door met het verminderen van de totale hoeveelheid gebruikt materiaal, het verhogen van gerecyclede inhoud en het duurzaam inkopen van verpakkingsmaterialen.

Hier zijn enkele manieren waarop we zijn begonnen onze verpakkingsvoetafdruk te verbeteren:

  • 96% van onze bestaande verpakking in gewicht is al recyclebaar, inclusief de meeste van onze plastic, papier en metalen producten.
  • We kopen papieren en kartonnen verpakkingen met bronnen van gerecyclede inhoud en / of uit gecertificeerde, duurzaam beheerde bossen.
  • We hebben onlangs onze 25-pond gedroogde cranberry-dozen opnieuw ontworpen, waardoor het gebruik van bosvezels met 22% is verminderd, de vrachtlading met 13%, het gebruik van plastic folie met 34% en het gebruik van houten pallets met 5%.

Verpakkingspartnerschappen

We zijn ook actief How2Recycle® lid en we passen How2Recycle® verbeterde recyclinglabels toe op het product. Daarnaast is Ocean Spray ook lid van De Coalitie Duurzame Verpakkingen en Het duurzaamheidconsortium. Via al onze teams en partnerships proberen we de voortgang bij te houden, afval te verminderen, recycling te vergroten en onze ecologische voetafdruk van verpakkingen wereldwijd te verkleinen.