No-Thaw™ Sappen en vruchtendranken

No-Thaw™-sappen & Vruchtendranken

No-Thaw™ sapbekers van Ocean Spray® zijn de beste porties sap op de markt. Ideaal voor het voeden van patiënten en voor lunchpakken!

No-Thaw™ sapbekers zijn verpakt in een steriele, aseptische omgeving onder strikte microbiologische richtlijnen en kunnen veilig worden geserveerd in een klinische of residentiële omgeving. Ze vereisen geen diepvriesruimte, zijn snel en gemakkelijk te koelen en zijn gegarandeerd lekvrij. Anders dan bevroren bekers, helpen No-Thaw™ bekers om je operationele kosten te verlagen omdat ze niet zweten. Hierdoor blijven de dienbladen droog en bekers schoon. No-Thaw™ sapbekers zijn stapelbaar, makkelijk te openen en makkelijk vast te houden. Verkrijgbaar in acht frisse smaken - van Ocean Spray® 0% Suiker Toegevoegd tot traditionele smaken zoals Ocean Spray® Cranberry cocktail en 100% appelsap, er is voor iedereen wat. Het beste van alles is dat No-Thaw™ sapbekers afkomstig zijn van Ocean Spray®, een merk dat al meer dan 75 jaar gelijk staat aan kwaliteit en een geweldige smaak.

Neem voor meer informatie over Mo-Thaw™ sapbekers, of voor hulp bij het plaatsen van een bestelling, contact op met een verkoopvertegenwoordiger van Ocean Spray of bel ons op 1-800-662-3263.

Deze items zijn gecertificeerd door de Orthodoxe Unie met uitzondering van de Cran•Grape® druiven cranberry vruchtendrank en Cran•Raspberry® cranberry frambozen vruchtendrank

Bekijk hier het certificaat van de Orthodoxe Unie.

Productinformatie

00700 - Cranberry Juice Cocktail

Brochure | Specificatieblad

00722 - Cranberry Grape Juice Drink

Brochure | Specificatieblad

00720 - 100% Appelsap

Brochure | Specificatieblad

00725 - 100% Sinaasappelsap

Brochure | Specificatieblad

00699 - Ocean Spray Light Cranberry vruchtendrank

Brochure | Specificatieblad