Cranberry +health™ vruchtendrank

Cranberrysaus

Van onze formule in ons nieuwe Cranberry +health™-product is klinisch bewezen dat het terugkerende symptomatische urineweginfecties (UWI's) vermindert. Het bevat de hoogste concentratie cranberryverbindingen die beschikbaar is onder de sapproducten van Ocean Spray® op de markt. Meer dan 50 jaar van goed gedocumenteerd onderzoek heeft aangetoond dat cranberry's een unieke combinatie van verbindingen hebben die een effectieve methode kunnen zijn om UWI's te voorkomen door hun unieke vermogen om de bacteriën te blokkeren die deze veroorzaken. In een recent onderzoek, gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition (AJCN), werd aangetoond dat het drinken van één glas (240 ml) cranberrysap per dag het aantal terugkerende symptomatische UWI's bij vrouwen kan verminderen, waardoor de bijbehorende lasten worden verminderd met UWI's evenals de hoeveelheid antibiotica die wordt gebruikt om ze te behandelen.

Cranberry +health™–vruchtensap is de exacte formulering die in die klinische studie is gebruikt. Het bevat de hoogste concentratie cranberryverbindingen die beschikbaar is onder de sapproducten van Ocean Spray® op de markt.

240 ml per dag van de Cranberry +health™-vruchtendrankformule biedt 120 mg PAC's en bevat slechts 6 g suiker en 35 calorieën. Dit product is exclusief beschikbaar in ziekenhuizen, langdurige/beheerde zorgfaciliteiten en bejaardentehuizen.

Neem voor meer informatie over Cranberry +health™, of voor hulp bij het plaatsen van een bestelling contact op met een Ocean Spray-verkoopvertegenwoordiger of bel ons op 1-800-662-3263.

Productinformatie

22521 - 40/124 ml Cranberry +health™

Brochure | Specificatieblad

22522 - 8/1,77 l Cranberry +health™

Brochure | Specificatieblad