Cranberry en Camembert bladerdeeg vierkantjes
Prep Time
20min, plus koelingCooking Time
20 minutesServing Size
Recept voor 12 porties
Ingredients
320 gr kant-en-klaar bladerdeeg
125 gr camembert
100 gr Ocean Spray® Whole Cranberry sauce
1 takje tijm, blaadjes
1 groot ei, losgeklopt
maanzaad, om te garneren
Steps
Bekleed twee bakplaten met bakpapier.
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten van 3 cm. Bestrijk de vierkantjes met een beetje opgeklopt ei. Leg de vierkantjes op de met bakpapier beklede bakplaten, met een goede tussenruimte. Koel 30 min.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C (180°C hete lucht / gasoven stand 6). Bak de bladerdeeg vierkantjes in de oven voor 10min of tot ze goudbruin en gepoft zijn.
Snijd de camembert in gelijke stukken en leg er dan een in het midden van elk vierkantje. Sluit af met een lepel saus en zet terug in de oven tot de kaas is gesmolten.
Garneer met een paar maanzaadjes en tijmblaadjes.
Serveer warm of op kamertemperatuur met extra cranberrysaus om te dippen.