recipe
/ctf/img/fk5croonv4b3/5gxyFdBvNb7Vv6f653eqVt/acfc4566157fe068bce9ac102b797019/recipe-detail-no-image.jpg
cranberry-en-camembert-bladerdeeg-vierkantjes
Cranberry en Camembert bladerdeeg vierkantjes
nl-NL

Cranberry en Camembert bladerdeeg vierkantjes

Cranberry en Camembert bladerdeeg vierkantjes
  • Prep Time

    20min, plus koeling
  • Cooking Time

    20 minutes
  • Serving Size

    Recept voor 12 porties

Ingredients

320 gr kant-en-klaar bladerdeeg

125 gr camembert

100 gr Ocean Spray® Whole Cranberry sauce

1 takje tijm, blaadjes

1 groot ei, losgeklopt

maanzaad, om te garneren

Steps

Bekleed twee bakplaten met bakpapier.

Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten van 3 cm. Bestrijk de vierkantjes met een beetje opgeklopt ei. Leg de vierkantjes op de met bakpapier beklede bakplaten, met een goede tussenruimte. Koel 30 min.

Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C (180°C hete lucht / gasoven stand 6). Bak de bladerdeeg vierkantjes in de oven voor 10min of tot ze goudbruin en gepoft zijn.

Snijd de camembert in gelijke stukken en leg er dan een in het midden van elk vierkantje. Sluit af met een lepel saus en zet terug in de oven tot de kaas is gesmolten.

Garneer met een paar maanzaadjes en tijmblaadjes.

Serveer warm of op kamertemperatuur met extra cranberrysaus om te dippen.