recipe
/ctf/img/fk5croonv4b3/f8M9naw3n2SoXcPRhYDn7/6ada1a94c7506d658b9f0ac279e82389/cajun-chicken-wraps-detail.jpg
cajun-kip-wraps
Cajun Kip Wraps
nl-NL

Cajun Kip Wraps

Cajun Kip Wraps
  • Prep Time

    10 minuten
  • Cooking Time

    5 minutes
  • Serving Size

    Recept voor 4 porties

Ingredients

2 eetlepels Ocean Spray® Whole Cranberry Sauce</a> 2 kippenborstfilet, in repen gesneden 2 eetlepels meel 1 klein ei, geklopt 75 gr paneermeel 1 theelepel Cajun-kruiden 2 eetlepels zonnebloemolie een paar gemengde slabladeren 1 kleine avocado, ontpit, geschild en gesneden 1 rode ui, geschild en dun gesneden 12 cherrytomaten, gehalveerd 4 zachte meeltortilla's 1/4 eetlepel chilisaus

Steps

Haal de kipreepjes door de bloem, bestrijk ze met geklopt ei en dompel ze onder in paneermeel en Cajun-kruiden tot ze gelijkmatig bedekt zijn.

Verhit olie in een koekenpan en bak de kipreepjes in 5 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.

Verdeel de kip, sla, avocado, rode ui en cherrytomaten over de tortilla's. Meng de cranberry- en chilisausen door elkaar en schep ze op het kippenmengsel. Rol de tortilla's op en serveer ze.

Tip: Bewaar eventueel wat cranberry- en chilisaus en gebruik het als dipsaus.