Cajun Kip Wraps
Prep Time
10 minutenCooking Time
5 minutesServing Size
Recept voor 4 porties
Ingredients
2 eetlepels Ocean Spray® Whole Cranberry Sauce</a> 2 kippenborstfilet, in repen gesneden 2 eetlepels meel 1 klein ei, geklopt 75 gr paneermeel 1 theelepel Cajun-kruiden 2 eetlepels zonnebloemolie een paar gemengde slabladeren 1 kleine avocado, ontpit, geschild en gesneden 1 rode ui, geschild en dun gesneden 12 cherrytomaten, gehalveerd 4 zachte meeltortilla's 1/4 eetlepel chilisaus
Steps
Haal de kipreepjes door de bloem, bestrijk ze met geklopt ei en dompel ze onder in paneermeel en Cajun-kruiden tot ze gelijkmatig bedekt zijn.
Verhit olie in een koekenpan en bak de kipreepjes in 5 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de kip, sla, avocado, rode ui en cherrytomaten over de tortilla's. Meng de cranberry- en chilisausen door elkaar en schep ze op het kippenmengsel. Rol de tortilla's op en serveer ze.
Tip: Bewaar eventueel wat cranberry- en chilisaus en gebruik het als dipsaus.