Jamie Head

Jamie Head

Senior Vice President en Chief Digital and Technology Officer

Jamie is al meer dan 18 jaar een leider in IT binnen de CPG-industrie. Jamie heeft functies vervuld binnen Mars, Inc. en GlaxoSmithKline Consumer. In het begin van zijn carrière in het VK bekleedde Jamie al meer dan 11 jaar internationale functies vanuit de VS, werkte hij grensoverschrijdend en bracht hij mensen samen om technologie voor groei te stimuleren.

“Na eerder tijd doorgebracht te hebben in een familiebedrijf, vond de coöperatieve structuur van Ocean Sprays onmiddellijk weerklank Iedereen heeft bij ons een duidelijke verantwoordelijkheid en passie om ons bedrijf tot een succes te maken voor het wederzijds voordeel van onze telers en hun gezinnen.”

Als Vice President en Hoofd digitale en technologische zaken van Ocean Spray houdt Jamie toezicht op onze hele technische divisie, en zorgt hij ervoor dat de coöperatie strategisch investeert in technologische middelen die ons bedrijf van de toeleveringsketen tot aan onze consumenten in stand houden en laten groeien.

“Techniek is de digitale lijm die onze coöperatie productief en beschermd houdt. In de huidige consumentgerichte digitale wereld heeft Ocean Spray een goede positie om ons iconische merk te laten groeien en verder te innoveren dan alleen onze producten. Technologie kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Joe Harrington

Joe Harrington

Senior Vice President, General Counsel en Corporate Secretary

50

Earl Larson

Earl Larson

Senior Vice President en Chief Supply Chain Officer

50