Daniel Cunha

Daniel Cunha

Senior Vice President en Chief Financial Officer

Als Hoofd financiën van Ocean Spray leidt Daniel de financiële planning en analyse, bedrijfscontroller, treasury en inkoop. Hij kwam naar Ocean Spray vanuit Tangram Partners waar hij medeoprichter was.

Daniel brengt een uitgebreide achtergrond in bedrijfsfinanciering, financiële planning en analyse, investeerdersrelaties, fusies en overnames, strategisch leiderschap en risicobeheer met zich mee, en ookeen diepe persoonlijke waardering voor Ocean Spray en zijn unieke coöperatieve structuur.

"Ocean Spray is van oudsher gebouwd op producten met duidelijke gezondheidsvoordelen en zal zeker een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van consumenten in de toekomst, door hen gezondheids- en welzijnsproducten te bieden die ze wensen. We erkennen het belang van innovatie en hebben er Ocean Spray’s mandaat van gemaakt. Ik ben zeer enthousiast om de transformationele inspanningen van Ocean Spray te leiden en te helpen om een sterker consumentgericht bedrijf op te bouwen," zei hij.

Daniel heeft meer dan 15 jaar management- en financiële ervaring. Bij Tangram Partners, een consumentgericht private equity-bedrijf,was hij verantwoordelijk voor fondsenwerving, deal sourcing en uitvoering.

Voordat hij Tangram mede oprichtte, was Daniel CFO van twee bedrijven met $ 4 miljard aan omzet bij Kraft Heinz (d.w.z. CFO van Heinz Noord-Amerika voor de overname van Kraft, en daarna CFO van Beverages and Snack Nuts BU na de overname van Kraft). Voordat hij bij Kraft Heinz kwam, werkte Daniel bij GP Investments en McKinsey and Company.

Monisha Dabek

Monisha Dabek

Senior Vice President en Chief Commercial Officer, VS.

50

Tom Hayes

Tom Hayes

President en Chief Executive Officer

50